Biografi

Oh Ha-young - Hayoung (Apink Member) Profil, Wiki, Alder, Biografi, Karriere, Kæreste, Nettoværdi, Familie, Fakta

Oh Ha-young (født 19. juli 1996) bedre kendt under mononymet Hayoung, er en sydkoreansk sanger, sangskriver og skuespillerinde. Hun er bedst kendt som medlem af den sydkoreanske pigegruppe Apink. Hun havde et samarbejdsnummer med Jiggy Dogg, 'The Best Thing I Did' i 2014. I 2017 startede hun sin skuespillerkarriere med sin rolle i 'Please Find Her', og den 21. august 2019 fik Hayoung sin solodebut på med EP'en 'Oh'. Hun kom på audition til Cube Entertainment i løbet af sin syvende klasse, hvor hun senere blev praktikant. Den 21. februar 2011 blev Hayoung introduceret som det tredje medlem af pigegruppen Apink. Hun har over 800 K+ følgere på sin instagram-konto under brugernavn '_ohhyoung_' og har over 280 K+ følgere på sin twitterkonto under brugernavn '@Apinkohy'.

Hayoung alder, højde, vægt og kropsmål

  • Fra 2019 er Hayoung -alderen 23 år.
  • Hun står på en højde på 5 fod 7 tommer høj.
  • Hun vejer omkring 49 kg eller 108 lbs.
  • Hendes kropsmål er 34-24-38.
  • Hun bærer en bh-størrelse på 32 B.
  • Hun har mørkebrune øjne og har mørkebrunt hår.

Hayoung Profil/ Wiki/ Bio

Wiki
FødselsnavnOh Ha Young (오하영)
Nick Name/ Stage NameHayoung
Fødselsdato19. juli 1996
Alder23 år gammel (fra 2019)
ErhvervSanger
PositionRapper, undervokalist, Maknae
Berømt forApink medlem

Fødested/hjembySeoul, Sydkorea
Nationalitetsydkoreansk
SeksualitetLige
Nuværende bopælSydkorea
ReligionKristendom
KønKvinde
Etnicitetsydkoreansk
BlodgruppeB
StjernetegnKræft
Fysiske statistikker
Højde/højI centimeter- 169 cm

I meter- 1,69 m

I fod tommer- 5'7 "

VægtI kilo- 49 kg

I pund - 108 lbs

Kropsmål (bryst-talje-hofter)34-24-38
KropsbygningSlank, kurvet og pasform
BH størrelse32 B
Skostørrelse5 (UK)
ØjenfarveBrun
HårfarveMørkebrun
TatoveringerNA
Familie
ForældreFar: Ikke kendt

Mor: Ikke kendt

SøskendeBror: Ingen

Søster: Ingen

PårørendeIkke kendt
Relationer
CivilstandUgift
Tidligere datingIkke kendt
KæresteEnkelt
Mand/ægtefælle/ forlovedeIngen
BørnIngen
Uddannelse
højeste kvalifikationGradueret
SkoleYangcheon-distriktets 'Shinwol Middle School
Højskole/ universitetSchool of Performing Arts Seoul
Favoritter
YndlingsskuespillerWill Smith
YndlingsskuespillerindeMila Kunis
Yndlings feriedestinationParis
Favorit madKinesisk køkken, krydret mad
YndlingsfarveGul, sort
HobbyerShopping og styling
Indkomst
Nettoværdi300,00 USD (fra 2019)
Løn/ sponsorat

Annoncer

Ikke kendt
Online kontakter
Links til sociale medierInstagram, Twitter
Fan følgerInstagram: 800 K+ følgere

Twitter: 280 K+

(Fra og med 2019)

Apink webstedplanaent.co.kr/apink
Filmografi
Tv -shows1. Find hende venligst (2017)

2. Love, Stay in Memory (2018)

3. Kærlighed, bliv i tid (2018)

Variety Shows1. Battle Trip (2017)

2. Secret Sister (2018)

3. Hvorfor ikke? (2019)

Hayoung kæreste og forhold

  • Fra 2019 er Hayoung single og nyder sit singleliv i fulde drag.
  • Hun leder efter en fyr, der har en dejlig personlighed og har gode manerer.
  • Hun kan også lide en, der kun giver opmærksomhed til hende og en fyr med et smukt smil.

Lige fakta om Hayoung

  • Hayoung blev født den 19. juli 1996 i Seoul, Sydkorea.
  • I henhold til hendes uddannelse afsluttede hun sin skolegang fra Yangcheon District 'Shinwol Middle School', hvor hun tog eksamen i 2012 og School of Performing Arts Seoul, hvor hun blev færdig i 2015.
  • Hun er sine forældres enlige barn.
  • Hendes far er stor fan af hendes bandmedlem 'Eunji'.
  • Hendes sjette sans er meget skarp og god til også at gætte.
  • Hun har evnen til at dele et æble i to ved kun at bruge sine hænder.
  • Hun elsker at lave tegnefilm, korssting og færdighedssyning.
  • Hun bruger briller udenfor scenen på grund af sit dårlige syn.
  • Hun bliver ved med at slikke sig om læberne hele tiden.

Læse om: Søn Na-eun aka Naeun Biografi

  • Hun elsker at se komedie- og familiefilm.
  • Hun elsker meget gul og sort farve.
  • 5 og 7 er hendes yndlingsnummer
  • Hun elsker at spise krydrede riskager.
  • Hun er gruppens maknae på grund af hendes modne, attraktive og kurvede fysiske udseende.
  • I BEAST/B2STs ‘Smukke’ var hun en del af pigedansholdet.
  • Hun kan godt lide at kopiere Block B's P.O's rap-del i "Don't Stop/Freeze".
  • Hayoung bedste ven er GFRIENDs Yerin.
  • Hayoung er den store fan af Girls 'Generation.
  • Hun havde et samarbejdsnummer med Jiggy Dogg, 'The Best Thing I Did', i 2014.
  • I 2017 startede hun sin karriere med rollen i 'Please Find Her.
  • I 2018 optrådte hun i webdramaet ‘Love in Memory’.
  • Hun begyndte sin varietetoptræden som MC i varietéshowet Weekly Idol sammen med Apink-medlem Bomi i nogle episoder i 2014.

Læse om: Namjoo eller Kim Nam Joo Biografi